Webmaster tools

Beleef volop actie bij het meest actieve partycentrum van Overijssel!

Op zoek naar een uitdagende klimwand in Overijssel?

Het Klim & Adventurepark van Kartplaza Actionworld in Overijssel heeft een klimwand van ruim 10 meter hoog! Betreedt de klimwand met twee personen tegelijk en ontdek wie het snelste boven is! Naast de klimwand heeft het Klim & Adventurepark van Kartplaza Actionworld in Overijssel nog veel meer te bieden. Wat dacht u van handboogschieten of sumoworstelen tegen uw collega's of vrienden? Of ga de uitdaging aan in ons klimpark met hindernissen op 1, 4 en 7 meter hoogte!

Kartplaza Actionworld heeft meer dan alleen een kartbaan. U kunt bij ons de hele avond of middag verblijven. Aan de bar kunt u gezellig genieten van een drankje en een hapje. Ook kunt u een overheerlijke maaltijd nuttigen. Of ga gezellig bowlen. Kartplaza in Overijssel is veel meer dan een kartbaan.

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal Overijssel. De kartbaan openingstijden kunt u hier vinden. Vooral voor de vrijdagavond het weekend en feestdagen is het verstandig om te reserveren. Maar wilt u zeker zijn van uw plaats reserveer dan, dat kan via telefoonnummer: 0548 621003 of middels een reserveringsverzoek. Gebruik dit formulier alstublieft niet voor het stellen van vragen over arrangementen, buffetten of personeelsfeesten. Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel van Kartplaza.

Meer Kartplaza:

Kartbaan Overijssel

Kartbaan

Kinderfeest Overijssel