Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Samengesteld pakket

Action Pakket

Op zoek naar een complete middag/avond uit met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor het Action Pakket.
Met maar liefst 3 activiteiten is succes verzekerd! Wie is de Max Verstappen, Kingpin of Dirty Harry van jullie groep?

Action pakket

Inhoud van dit pakket.

Het Action Pakket kan al vanaf 4 personen geboekt worden (mogelijk op dinsdag t/m zondag). Wij raden aan om als eerste activiteit te kiezen voor het karten, dan kunnen er daarna eventuele alcoholische dranken worden gedronken tijdens het bowlen. Wilt u hierbij eten of drinken? Voeg dit pakket dan eerst toe aan uw offerte en maak een keuze uit ons uitgebreid arrangement. Geen eten & drinken? Klik op ‘reserveer direct!’

\

1 heat karten (12 minuten)

Race tegen de klok in een vliegensvlugge kart-heat van 12 minuten na een uitleg over de kunst van het racen en veiligheid op de baan.

\

1 spel LaserGames (15 minuten)

Bepaal je reflexen en doelgerichtheid in 15 minuten vol actie en strategie met een spelletje LaserGames, waar jouw snelheid en precisie je startplek op de grid bepalen.

\

55 min. Bowlen (1 bowlingbaan per 8 personen)

Geniet van een gezellige 55 minuten durende bowlingsessie, waarbij elke baan gedeeld wordt door 8 spelers, perfect voor een vriendschappelijke competitie naast de racebaan. 

#

Zie alle pakketten

Samengevat

1 Heat Karten

1 Spel LaserGames

55 minuten Bowling

PAKKET SAMENSTELLEN

Voeg pakket toe aan uw offerte!

Kies het aantal personen en voeg het toe bij je offerte! Bij het indienen van de offerte vindt er géén betaling plaats. We nemen Z.S.M. contact met je op.

Action Pakket

€33,00 per persoon. Minimaal 4 personen.

Aantal personen

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg