Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Personeelsfeest dichtbij Gelderland

Voor een spannend en actief personeelsfeest met uw bedrijf uit Gelderland, moet u bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal zijn. Echt iets unieks en spannends ondernemen tijdens het personeelsfeest. Vanuit Gelderland bent u zo in Nijverdal.

Personeelsfeest

De leukste personeelsfeestjes van Gelderland!

Wij organiseren unieke personeelsfeesten voor bedrijven uit Gelderland, Overijssel en Drenthe. Denk aan karten, paintballen, lasergamen, virtual sports, outdoor klimmen en adventure in het klim & adventurepark en bowlen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. En bij Kartplaza Actionworld kunt u ook kiezen voor een arrangement om van uw personeelsfeest helemaal af te maken. Een heerlijk buffet of bijvoorbeeld steengrillen. Wij organiseren voor u een bijzonder personeelsfeest zodat u met een gerust hart vanuit Gelderland naar Kartplaza kunt reizen.

Speciale wensen voor een compleet verzorgd feest!

Ook als u speciale wensen heeft staan onze medewerkers klaar, om uw unieke personeelsfeest bij Kartplaza Actionworld te organiseren. Voor al uw wensen is een passende oplossing te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Busvervoer
 • Fietstochten
 • Solex rijden
 • Diverse workshops
 • Uw eigen feestband
 • Tafel goochelaar

U kunt het zo gek niet bedenken, wij denken graag met u mee voor een passend programma. Wilt u meer informatie of een passende offerte? Neem dan contact met ons op; wij ontvangen u graag.

Personeelsfeest dichtbij Gelderland

Kartplaza Actionworld in Nijverdal is makkelijk te bereiken vanuit Gelderland. Wij zitten aan een hoofdweg en hebben voldoende parkeerruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek personeelsfeest dichtbij Gelderland? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 0548 621003.

Deze bedrijven gingen u voor:

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
  0
  Jouw offerte
  Uw offerte is leeg