Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Personeelsfeest in Overijssel

Wilt u een spannend en compleet personeelsfeest in Overijssel? Kartplaza Actionworld is dan precies wat u zoekt. Bij Kartplaza in Nijverdal (Overijssel) kunt u tijdens het personeelsfeest paintballen, karten, lasergamen of bowlen. U kunt natuurlijk ook een combinatie maken.

Momenteel gesloten!

De leukste personeelsfeestjes van Overijssel!

Heerlijk karten en bowlen en daarna lekker dineren? Kartplaza Actionworld in Overijssel biedt uw volledige personeelsfeesten aan. Zo hoeft u niets te regelen. Alles is onder een dak dus dat is gemakkelijk. Ook voor grotere bedrijven hebben wij de ruimte. Bij ons kunt u personeelsfeesten houden tot 500 personen! En dat is dan inclusief warm/ koud buffet. U hoeft dus nauwelijks iets te regelen.

Speciale wensen voor een compleet verzorgd feest!

Ook als u speciale wensen heeft staan onze medewerkers klaar, om uw unieke personeelsfeest bij Kartplaza Actionworld te organiseren. Voor al uw wensen is een passende oplossing te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Busvervoer
 • Fietstochten
 • Solex rijden
 • Diverse workshops
 • Uw eigen feestband
 • Tafel goochelaar

U kunt het zo gek niet bedenken, wij denken graag met u mee voor een passend programma. Wilt u meer informatie of een passende offerte? Neem dan contact met ons op; wij ontvangen u graag.

Deze bedrijven gingen u voor:

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
  0
  Jouw offerte
  Uw offerte is leeg