Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Topprestaties beginnen met een topteam!

Een onvergetelijk, spannend en competitief teamuitje? Beleef het bij Kartplaza Actionworld. Een teamuitje wordt echt een succes in Nijverdal. Kom als teamuitje bij ons karten, paintballen, lasergamen, klimmen of bowlen. Of laat ons een uitdagend combinatiearrangement samenstellen.

Teamuitje

Een volwaardig teamuitje

Samen genieten van een heerlijke dag uit met een teamuitje. Kartplaza Actionworld verzorgt uw dag graag tot in de puntjes. Na de spannende activiteiten kunt u tevens bij ons dineren in ons gezellige restaurant en wat drinken in één van de gezellige bars. Samen met u bespreken we graag hoe we uw teamuitje helemaal naar wens kunnen maken.

Trots in Nijverdal

Wij in Nijverdal zijn heel trots op onze extra lange, spannende kartbaan waar met speciale karts op gereden wordt. Onze paintball arena is speciaal gecreëerd voor onze gasten, wat een spannend moment gegarandeerd. Lasergamen gebeurt bij ons in het Wilde Westen en bowlen in sprankelend moonlight. Daarom zijn we er trots op dat we u kunnen uitnodigen voor een fantastisch teamuitje in Twente.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is: 0548 621003

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg