Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Paintball in Twente.

Heeft u een personeelsfeest, een teamuitje of wilt u gewoon een spannende activiteit met uw vrienden? Bij Kartplaza in Twente kunt u paintballen, karten, bowlen, virtueel sporten, klimmen in het klimpark en lasergamen!

Outdoor paintballen in twente

De mooiste paintball in Twente

Paintball in Twente doet u bij Kartplaza in Nijverdal! Speciaal voor de paintball fans uit Twente hebben wij spectaculaire paintball arena aangelegd. Geen stuk bos waardoor je helemaal onder de modder komt te zitten, maar een uitgekiende arena met nauwkeurige geplaatste obstakels. De paintball arena is niet alleen geschikt voor mooi weer en een heldere hemel, als enige paintball arena in Twente beschikken wij over een compleet drainage systeem en goede verlichting voor een spannend potje paintball in het donker.

Uitdagende spelletjes

Samen spelen deelnemers verschillende spellen zoals: “Capture the Flag” en “Speedball”. Wanneer u alleen wilt toekijken kunt u plaats nemen op de veranda waar u een uitstekend uitzicht hebt op het mooiste paintball schouwspel in Twente.

Wanneer u meer informatie wilt over een van de mooiste paintball arena’s in Twente of over onze andere arrangementen en activiteiten kunt u verder kijken op de website, of bel ons op 0548 621003.

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg