Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Archery Shoot Out Kartplaza NIJVERDAL

Archery Shoot Out.

Archery Shoot Out is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Shoot out is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Prijzen

Tarieven

Hieronder vindt u de prijs van Archery Shoot Out!

Archery Shoot Out

€24,00

Per persoon

Twee spelvarianten

1 tot 1,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Vanaf 8 personen

Min. leeftijd 14 jaar

Beleef zelf de Hunger Games!

Omdat de pijlen een zachte rubber punt hebben is Archery Shoot Out veilig maar toch spannend en dat zonder blauwe plekken! Voordat de spellen beginnen krijg je eerst uitleg over het boogschieten en de spelvarianten.

Reserveren kan via telefoonnummer 0548 621003 of via onderstaande offerteknop. 

Aantal personen

Capture the Flag

Twee teams strijden tegen elkaar in een tactisch spel, met als ultieme doel de vlag van de tegenstander te veroveren. Iedere speler begint het avontuur met 3 pijlen. Een goede strategie, zoals het slim positioneren van teamleden en effectief communiceren, is cruciaal. Heeft jouw team de beste tactiek om te zegevieren? 

The Hunger Game

Alle deelnemers gaan het veld in met als doel: overleven! Als startpositie staan de deelnemers in een cirkel met de bogen tegen elkaar aan. Wanneer het startsein klinkt ren je zo snel mogelijk het veld in en zoek je de beste positie. Wanneer het tweede sein klinkt moet je je tegenstanders gaan uitschakelen. Werk je samen of ga je alleen de strijd aan?

Méér dan alleen karten

Archery Shoot Out! Beleef zelf de Hunger Games!

Beleef de sensatie van Archery Shoot Out. Onze nieuwste teamsport laat je de opwinding van de Hunger Games ervaren, maar dan in het echt. Met een boog in de hand en speciale pijlen, uitgerust met een zachte rubberen punt, ga je in teams de competitie aan. Deze sport is een unieke mix van traditioneel boogschieten, de actie van paintball en de dynamiek van trefbal.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Actiefiguur Lasergamen
Moet ik ervaring hebben met boogschieten om mee te doen aan de Archery Shoot Out bij Kartplaza?

Nee, ervaring is niet vereist voor de Archery Shoot Out. Onze instructeurs geven een volledige veiligheidsbriefing en instructies voordat het spel begint.

 

Hoe veilig is Archery Shoot Out bij Kartplaza?

Veiligheid is onze topprioriteit. We gebruiken speciale pijlen met zachte punten en zorgen voor gezichtsbescherming en een uitgebreide uitleg voorafgaand aan het spel.

 

Wat is de minimale groepsgrootte voor Archery Shoot Out bij Kartplaza?

De Archery Shoot Out is het leukst met een groep. We hanteren een minimale groepsgrootte van 8 personen om het spel te kunnen spelen.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg