Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Personeelsfeest dichtbij Drenthe

Wilt u met uw bedrijf uit Drenthe eens een ander personeelsfeest vieren? Eens wat unieks en spannends ondernemen tijdens het personeelsfeest. Kartplaza Actionworld in Nijverdal is gemakkelijk te bereiken vanuit Drenthe.

Personeelsfeest

De leukste personeelsfeestjes van Gelderland!

Wij organiseren unieke personeelsfeesten voor bedrijven uit Drenthe, Overijssel en Gelderland. Bij ons kunt u karten, lasergamen, paintballen en bowlen. Een combinatie is ook mogelijk. En bij Kartplaza Actionworld kunt u kiezen uit diverse arrangementen om uw personeelsfeest helemaal af te maken. Een heerlijk buffet met bijvoorbeeld barbecueën of steengrillen. Wij organiseren voor u een bijzonder personeelsfeest zodat u met een gerust hart vanuit Drenthe naar Kartplaza kunt reizen.

Speciale wensen voor een compleet verzorgd feest!

Ook als u speciale wensen heeft staan onze medewerkers klaar, om uw unieke personeelsfeest bij Kartplaza Actionworld te organiseren. Voor al uw wensen is een passende oplossing te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Busvervoer
 • Fietstochten
 • Solex rijden
 • Diverse workshops
 • Uw eigen feestband
 • Tafel goochelaar

U kunt het zo gek niet bedenken, wij denken graag met u mee voor een passend programma. Wilt u meer informatie of een passende offerte? Neem dan contact met ons op; wij ontvangen u graag.

Personeelsfeest dichtbij Drenthe

Kartplaza Actionworld in Nijverdal is goed bereikbaar vanuit Drenthe. Wij zijn dichtbij een hoofdweg gesitueerd. Ook hebben wij voldoende parkeerruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek personeelsfeest dichtbij Drenthe? Neem dan contact op via telefoonnummer 0548 621003.

Deze bedrijven gingen u voor:

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
  0
  Jouw offerte
  Uw offerte is leeg