Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

De snelste kartbaan van Nederland.

Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel!

Karten in twente

Karten in Overijssel

Zoekt u een spannende kartbaan in Overijssel om met uw familie, vrienden of collega’s te gaan karten? Kom dan naar Kartplaza Actionworld in Nijverdal, Overijssel. Deze kartbaan is ruim 850 meter lang. Wij maken gebruik van interkarts, de meest veilige karts van Overijssel. De kartbaan is ook zeer veilig gemaakt o.a. met meeverende boarding.

Meer dan alleen karten

Kartplaza Actionworld heeft meer dan alleen een kartbaan. U kunt bij ons de hele avond of middag verblijven. Aan de bar kunt u gezellig genieten van een drankje en een hapje. Ook kunt u uw activiteiten combineren met een heerlijk buffet. Of ga gezellig bowlen. Kartplaza in Overijssel is veel meer dan een kartbaan.

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg