Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Kinderkarten Kartplaza NIJVERDAL

Kinderkarten

Ook zonder feestje voelen kinderen zich thuis bij Kartplaza Actionworld. Op zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.00 en 13.30 uur kunnen onze jongste bezoekers hun coureurskwaliteiten tonen.

Prijzen

Tarieven

Hieronder vindt u de prijs van Kinderkarten!

Kinderkarten

€18,50

Per persoon

Za. en zo. tussen 13:00 & 13:30 uur

Overige dagen op basis van beschikbaarheid

8-14 jaar (min. lengte 1.35m)

Voeg kinderkarten toe aan uw offerte!

Reserveren kan via telefoonnummer 0548 621003 of via onderstaande offerteknop. Kinderkarten is mogelijk op zaterdag- en zondagmiddag tussen 13:00 en 13:30 uur. Voeg kinderkarten toe aan uw offerte en plaats een reservering!

Aantal personen

Veilig en verantwoord karten!

Ook zonder feestje voelen kinderen zich thuis bij Kartplaza Actionworld. Op zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.00 en 13.30 uur kunnen onze jongste bezoekers hun coureurskwaliteiten tonen. Voordat ze gaan karten krijgen ze persoonlijke uitleg van onze baanofficials. Ze rijden heats van 10 minuten op speciaal voor hen geprepareerde karts en een afgesloten stuk van de kartbaan (ongeveer 300m).

Indien de drukte dit toelaat is er op doordeweekse dagen ook mogelijkheid tot kinderkarten. Voor de veiligheid van de jonge coureurs rijden er uitsluitend kinderen in een juniorheat. Samen karten met uw zoon/dochter is helaas niet mogelijk. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij ruim van te voren te reserveren!

Méér dan alleen karten

Bekijk onze banen!

Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Actiefiguur Bowlen
Vanaf welke leeftijd mogen kinderen karten bij Kartplaza?

Kinderen kunnen beginnen met karten bij Kartplaza vanaf 8 jaar oud. Het is belangrijk dat ze een minimale lengte van 1,35 meter hebben om veilig gebruik te kunnen maken van de karts.

 

Wat voor soort karts worden er gebruikt voor kinderkarten?

Voor kinderkarten gebruikt Kartplaza speciale junior karts die zijn ontworpen voor veiligheid en gebruiksgemak. Deze karts zijn minder krachtig dan de volwassen karts, maar bieden nog steeds een spannende rijervaring.

 

Hoe lang duurt een typische kartingsessie voor kinderen?

Een typische kartingsessie voor kinderen bij Kartplaza duurt 10 minuten per rit. Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen kinderen meerdere ritten hebben binnen hun bezoek.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg