Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Outdoor Klimpark Kartplaza NIJVERDAL

Outdoor Klimpark

Het Kartplaza Klimpark staat voor een sportieve en actieve, maar vooral leuke en avontuurlijke beleving voor gezinnen, scholen en bedrijven.

Prijzen

Tarieven

Hieronder vindt u de prijs van het Outdoor Klimpark!

Klimpark Hoogteparcours

19,50

Per persoon

40 hindernissen

1, 4 en 7 meter hoog

Tot anderhalf uur klimmen

Overige dagen minimaal 20 personen.

Klimmen op 1, 4 en 7 meter hoog!

In ons klimpark is geen begeleiding van ouders nodig. Onze gecertificeerde begeleiders houden alles nauwlettend in de gaten. Bij (erg) slecht weer kan in overleg de outdoor activiteit vervangen worden door een indoor activiteit. (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Reserveren kan via telefoonnummer 0548 621003 of via onderstaande offerteknop.

Aantal personen

Uitdagend, spannend en voor iedereen!

Verleg je grenzen over meer dan 40 verschillende hindernissen zoals touwladders, bruggen en tokkelbanen tot op wel 7 meter hoogte. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, is het klimpark interessant voor jong en oud. Kinderen kunnen vanaf 5 jaar en een reikhoogte van 1.40m komen klimmen (1 meter parcours). Voor het 4 en 7 meter parcours is een minimale reikhoogte van 1.70m vereist.

Méér dan alleen karten

40 verschillende hindernissen op 1, 4 en 7 meter hoogte!

Ontdek de avonturen die wachten in het Klimpark van Kartplaza! Met 40 uiteenlopende obstakels variërend in hoogtes van 1, 4, en 7 meter, belooft ons park een spannende ervaring voor iedereen. Dit is de perfecte activiteit voor gezinnen, scholen, en bedrijven op zoek naar een actief en avontuurlijk dagje uit.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Actiefiguur Bowlen
Lorem Ipsum dit is een veelgestelde vraag voor Kartplaza?

Dit is een antwoord op de veelgestelde vraag over Kartplaza. Lorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsum.

 

Lorem Ipsum dit is een veelgestelde vraag voor Kartplaza?

Dit is een antwoord op de veelgestelde vraag over Kartplaza. Lorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem.

 

Lorem Ipsum dit is een veelgestelde vraag voor Kartplaza?

Dit is een antwoord op de veelgestelde vraag over Kartplaza. Lorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem ipsumLorem.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg