Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Samengesteld pakket

Shoot & Bowl Pakket

Gooi de meeste kegels om en versla uw collega’s bij het bowlen! Spare, strike, double of turkey, alles is goed! Tijdens het lasergamen draagt elke speler een lichtgewicht vest met electronische sensoren die herkennen wanneer het vest geraakt wordt. Individuele spelers krijgen punten voor het raken van de tegenstander en dragen zo bij aan de algemene score van het team. Bent u snel genoeg?

Shoot & Bowl Pakket

Inhoud van dit pakket.

Het Shoot & Bowl Pakket kan al vanaf 4 personen geboekt worden. Wilt u hierbij eten of drinken? Voeg dit pakket dan eerst toe aan uw offerte en maak een keuze uit ons uitgebreid arrangement. Geen eten & drinken? Klik op ‘reserveer direct!’

\

2 spellen LaserGames (15 minuten per spel)

Bepaal je reflexen en doelgerichtheid in 2x 15 minuten vol actie en strategie met een spelletje LaserGames, waar jouw snelheid en precisie je startplek op de grid bepalen.

\

1 uur Bowlen (1 bowlingbaan per 8 personen)

Geniet van een gezellige 1 uur durende bowlingsessie, waarbij elke baan gedeeld wordt door 8 spelers, perfect voor een vriendschappelijke competitie naast de racebaan.

#

Zie alle pakketten

Samengevat

2 spellen Lasergame

1 uur Bowling

PAKKET SAMENSTELLEN

Voeg pakket toe aan uw offerte!

Kies het aantal personen en voeg het toe bij je offerte! Bij het indienen van de offerte vindt er géén betaling plaats. We nemen Z.S.M. contact met je op.

Shoot & Bowl Pakket

€22,00 per persoon. Minimaal 4 personen.

Aantal personen

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg