Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Supersnelle karts Kartplaza NIJVERDAL

Supersnelle Karts (390cc)

Speciaal voor onze snelle members staat er een supersnelle 390cc kart met maar liefst 13,5pk klaar! Met een topsnelheid van meer dan 80 km/uur ben je gegarandeerd van spanning en sensatie! 

Specificaties kart

Snelheid & Sensatie

Motor: 390cc (normaal 270cc)

Vermogen: 13,5pk (normaal 9pk)

Topsnelheid: 80 km/u

Rondetijd: 2-3 seconden sneller dan onze standaard kart

Voorwaarden

Voor Deelnemer

Je gemiddelde rondetijd in een 270cc kart is 47.50 seconden of sneller.

Je hebt de nodige ervaring opgedaan in onze standaard karts en een goede kartbeheersing.

Je rijgedrag ten opzichte van andere rijders is verantwoord en veilig.

Minimale leeftijd van 16 jaar.

Beleef nu nog meer snelheid en sensatie!

Uiteraard kan niet zomaar iedereen in deze kart rijden. Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om in de kart te mogen rijden. 

Wanneer u aan hiernaast staande voorwaarden heeft voldaan kunt u bij de kartbaan een licentie aanvragen. Op vertoon van deze licentie kunt u bij de receptie een heat in de 390cc kart boeken. 

Onze baanmarshals bepalen of een licentie wordt afgegeven. De baanmarshals hebben het recht om afgifte van een licentie te weigeren wanneer zei van mening zijn dat er niet aan de voorwaarden is voldaan. De 390cc karts zijn beschikbaar op dinsdag- en woensdagavond, overige dagen op basis van beschikbaarheid. Op dit moment zijn wij in het bezit van zes 390cc karts. Ondertussen bouwen wij door om het aanbod te vergroten. Hierdoor kan het zijn dat de karts al in gebruik zijn en er een wachttijd ontstaat.

voor de snelle members

Supersnelle karts bij Kartplaza Actionworld!

Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Actiefiguur Bowlen
Wat maakt de 390 cc kart bij Kartplaza anders dan de standaard karts?

De 390 cc karts bij Kartplaza bieden een krachtigere motor met 13,5 pk en een topsnelheid van meer dan 80 km/u, wat ze ongeveer 2-3 seconden sneller maakt per ronde dan onze standaard 270 cc karts. Deze karts zijn speciaal ontworpen voor een intensere rijervaring.

 

Wie mag er in de 390 cc karts rijden?

Om in een 390 cc kart te rijden, moet je voldoen aan voorwaarden: een minimale leeftijd van 16 jaar, een gemiddelde rondetijd van 47,50 seconden of sneller in een 270 cc kart, bewezen kartbeheersing, en verantwoord en veilig rijgedrag. Licenties worden afgegeven door onze baanmarshals na evaluatie.

 

Hoe kan ik een licentie verkrijgen om in een 390 cc kart te rijden?

Je kunt een licentie aanvragen bij de kartbaan nadat je hebt aangetoond te voldoen aan de vereiste voorwaarden. De baanmarshals beoordelen je vaardigheden en rijgedrag en hebben de bevoegdheid om de licentie te weigeren als niet aan de voorwaarden wordt voldaan.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg