Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Teambuilding in Overijssel

Voor een bedrijf is het belangrijk om regelmatig teambuilding aan te bieden. Bij Kartplaza uit Nijverdal (in Overijssel) kunt u terecht voor teambuilding activiteiten die leuk en nuttig zijn.

Teamuitje in Overijssel

Teambuilding in Overijssel

Voor teambuilding hoeft u niet ver te reizen blijf gewoon in Overijssel. Teambuilding kan in ons gebouw in Nijverdal. U kunt verschillende wedstrijden organiseren om uw medewerkers te leren kennen. U kunt ook meerdere activiteiten ondernemen of uw medewerkers een favoriet laten kiezen. U kunt een arrangement bestellen waarbij u niets hoeft te doen.

Compleet arrangement

U wordt ontvangen met koffie/thee en een plakje cake of Overijsselse krentewegge. Vervolgens begint de teambuilding met de door u gekozen activiteiten. U kunt lunchen en/dineren u kiest dan een van onze buffetten. Wij houden rekening met persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een vegetarisch diner. Een teambuilding in Overijssel was nog nooit zo makkelijk te organiseren! Wij garanderen een geweldige tijd voor al uw personeelsleden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over teambuilding bij Kartplaza Overijssel? Wilt u weten wat wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan contact op via telefoonnummer 0548 621003 of kom langs bij Kartplaza Actionworld.

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg