Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Uitjes met het gezin in overijssel

Uitje met het gezin

Leukste uitje met het hele gezin in Overijssel

De leukste uitjes van Overijssel kunt u vinden bij Kartplaza Actionworld. Met het gezin kunt u zich de hele dag vermaken. Van kinderkarting voor de kids, tot bowlen en lasergamen voor het hele gezin. Maar vergeet ook onze arrangementen en het klimpark niet. Een dag vol actie en plezier waar het hele gezin nog lang over zal napraten.

Karten

Wij beschikken over een van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter. Iedere heat wordt standaard verreden met 270 cc karts. Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Ouder en kind karting

Welke ouder wil er nou niet een keer samen met zijn zoon of dochter een heat karten? Bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal (Overijssel) is dat mogelijk! Op bepaalde tijden houden wij de baan vrij zodat er veilig en verantwoord gekart kan worden. Het ouder-kind karten gaat dan ook, in tegenstelling tot een juniorheat, op de volledige baan. Het ouder-kind karten is op zondagmiddag na het junior karten tussen 18:00 en 18:30 uur. 

Bowlen

Kom eens bowlen zoals u het nog nooit hebt meegemaakt! In een unieke Mexicaanse sfeer kunt u bowlen op 10 volautomatische bowlingbanen in het ultramoderne bowlingcentrum van Kartplaza Actionworld. Voor de kinderen kunnen wij natuurlijk de hekjes omhoog zetten, zodat ook zij een strike kunnen gooien!

Lasergamen: Ideaal voor gezinnen!

Een sensationele LaserGame arena gesitueerd in een spookstad van het Wilde Westen. U speelt individueel of in groepen. Hoe dan ook, het gaat erom hoe trefzeker u bent met de supermoderne Laserguns. U zult zich zeker prima vermaken! LaserGamen kan al vanaf 5 jaar en is dus uitermate geschikt voor gezinnen en past uitstekend bij alle andere activiteiten die u bij Kartplaza Actionworld vindt.

Naast onze losse activiteiten beiden wij ook diverse arrangementen en pakketten aan die in alle mogelijke combinaties met activiteiten en eten te bedenken zijn.

 

Alles onder één dak in Overijssel

Na een dag vol actie is het tijd om te genieten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Dat Kartplaza veelzijdig is blijkt ook uit het culinaire aanbod. Iets lekkers bij de koffie of een lunch? Lekker steengrillen of een barbecue? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij bieden complete buffetten maar ook een ala carte menu.

 

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg