Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Samengesteld pakket

Pakket: Vrijgezellenfeest dames

Gaat u trouwen of wilt u een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriendin? Voor de aanstaande bruid hebben wij een speciaal vrijgezellen arrangement samengesteld. Vanaf 5 personen kan de bruid met haar vrienden en familie genieten van de laatste dagen als vrijgezel.

Vrijgezellenfeest dames

Inhoud van dit pakket.

Deze 4-uur durende vrijgezellenarrangement voor dames kan al vanaf 5 personen geboekt worden. Reserveren kan via info@kartplaza.nl (tijden i.o.l. en op basis van beschikbaarheid). Wil je een prijsopgave ontvangen? Selecteer dan het aantal personen en voeg deze toe aan uw prijsopgave.

#

Zie alle pakketten

\

55 min Bowlen (1 bowlingbaan per 8 personen)

Geniet van een gezellige 1 uur durende bowlingsessie, waarbij elke baan gedeeld wordt door 8 spelers, perfect voor een vriendschappelijke competitie naast de racebaan.

\

2 spellen LaserGames (15 minuten per spel)

Bepaal je reflexen en doelgerichtheid in 2x 15 minuten vol actie en strategie met een spelletje LaserGames, waar jouw snelheid en precisie je startplek op de grid bepalen.

\

Buffet "Tafelgrill"

Het tafelgrill buffet is een heerlijke combinatie van een warm en koud buffet waarbij u aan tafel kunt grillen op uw eigen grill. Bekijk hier de inhoud!

Vrijgezellen feest pakket

Samengevat

55 minuten Bowling

2 spellen Lasergame

Tafelgrill Buffet

PAKKET SAMENSTELLEN

Voeg pakket toe aan uw offerte!

Kies het aantal personen en voeg het toe bij je offerte! Bij het indienen van de offerte vindt er géén betaling plaats. We nemen Z.S.M. contact met je op.

Vrijgezellenfeest Dames

€46,00 per persoon. Minimaal 5 personen.

Aantal personen

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg