Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Samengesteld pakket

Pakket: Vrijgezellenfeest mannen

Gaat u trouwen of wilt u een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend? Speciaal voor de aanstaande bruidegom hebben wij een speciaal vrijgezellen arrangement samengesteld. Vanaf 8 personen kan de bruidegom met zijn vrienden en familie genieten van de laatste dagen als vrijgezel.

Vrijgezellenfeest mannen

Inhoud van dit pakket.

Deze 4-uur durende vrijgezellenarrangement voor mannen kan al vanaf 8 personen geboekt worden. Reserveren kan via info@kartplaza.nl (tijden i.o.l. en op basis van beschikbaarheid). Wil je een prijsopgave ontvangen? Selecteer dan het aantal personen en voeg deze toe aan uw prijsopgave.

#

Zie alle pakketten

\

55 min Bowlen (1 bowlingbaan per 8 personen)

Geniet van een gezellige 1 uur durende bowlingsessie, waarbij elke baan gedeeld wordt door 8 spelers, perfect voor een vriendschappelijke competitie naast de racebaan.

\

2 spellen LaserGames (15 minuten per spel)

Bepaal je reflexen en doelgerichtheid in 2x 15 minuten vol actie en strategie met een spelletje LaserGames, waar jouw snelheid en precisie je startplek op de grid bepalen.

\

Varkenschnitzel buffet (kipschnitzels tegen meerprijs)

Het Varkenschnitzel Buffet is een heerlijk buffet waarbij soep, friet en meer inbegrepen is! Bekijk hier de volledige inhoud!

Vrijgezellen feest in Twente

Samengevat

1,5-2u paintballen

1 Heat Karten

Varkensschnitzelbuffet

PAKKET SAMENSTELLEN

Voeg pakket toe aan uw offerte!

Kies het aantal personen en voeg het toe bij je offerte! Bij het indienen van de offerte vindt er géén betaling plaats. We nemen Z.S.M. contact met je op.

Vrijgezellenfeest Mannen

€60,50 per persoon. Minimaal 8 personen.

Aantal personen

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg