Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

OPZOEK NAAR…

Vrijgezellenfeest vrouwen in Overijssel

Een grandioos vrijgezellenfeest bij Kartplaza Actionworld (Twente). Samen karten, lasergamen, paintballen, bowlen of een combinatie van meerdere activiteiten. Het is allemaal mogelijk bij Kartplaza Actionworld in Twente.

Teamuitje in Overijssel

Het ultieme vrijgezellenfeest in Twente!

Een gezellig vrijgezellenfeest bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal. Karten op één van de langste en meest spannende banen in Europa, paintballen op het door ons speciaal ontworpen circuit, lasergamen in het Wilde Westen of Moonlight Bowlen. Ook stellen we graag een arrangement samen, waarbij het mogelijk is de dag te combineren met een diner in ons gezellige BBQ- restaurant en af te sluiten in één van de sfeervolle bars.

Een ontspannen dag vol plezier

Graag stellen wij samen met jullie een leuk vrijgezellenfeest samen. Verschillende combinaties zijn mogelijk en wij zorgen er graag voor dat alles soepel verloopt. Een goede, ontspannen sfeer en veel gezelligheid staan hier in Twente natuurlijk voorop.

Contact met ons

Wilt u meer informatie over teambuilding bij Kartplaza Overijssel? Wilt u weten wat wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan contact op via telefoonnummer 0548 621003 of kom langs bij Kartplaza Actionworld.

Méér dan alleen karten

Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld vindt u in Nijverdal (Overijssel). Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Neem contact op via telefoonnummer 0548 621003 . Wij zien u graag terug op de mooiste kartbaan van Overijssel.

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.

0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg