Zomervakantie 9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag vanaf 14.00 uur geopend!

info@kartplaza.nl

Energiestraat 6, Nijverdal

0548 621 003

Online reserveren

Zaalverhuur

Zaalverhuur bij Kartplaza

Kartplaza Actionworld biedt uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur voor elk type evenement. Of u nu een bijeenkomst wilt organiseren voor een handvol personen, een bedrijfsfeest voor honderden collega’s, of een grootse viering met ruimte voor wel 500 gasten, bij ons vind je de perfecte zaal.

Zalen voor alle gelegenheden 

Genieten van een hapje en drankje bij Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld beschikt over ruimtes geschikt van 1 tot 500 personen, hierbij bent u verzekerd van een goede ambiance. Tevens beschikken wij over diverse besloten ruimtes voor bijvoorbeeld:

Vergaderingen

Presentaties

Verjaardagen

Jubilea

Bruiloften

Beurzen

Onze mogelijkheden

Ook feest zonder activiteiten!

U kunt op zondag t/m vrijdag ook uw feest reserveren zonder dat u gebruik maakt van onze activiteiten. Neem hiervoor gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de horeca op onze Bowling, in de Kartplaza Skybox of de Haciënda. Maar ook onze Patio en het Race Café bieden tal van mogelijkheden.

terras

Genieten in de zon!

Feestje in de Haciënda? Bij mooi weer ook het terras open!

  • Uitzicht over het klimpark en Paintball
  • Ruimte voor kinderen in het gras en trampoline
Grand-cafe

Lekker uit eten in ons Grand café

In het gezellig knusse Grand café kunt u heerlijk dineren. Of u nu met 2 of met 40 personen bent, in deze ruimte is altijd een geschikte plaats.

Skybox

Modern borrelen in de Kartplaza Skybox

Deze moderne barbecue zaal is geschikt voor groepen tot ongeveer 50 personen en daarmee ook zeer geschikt voor verjaardagen, vergaderingen of presentaties. Deze ruimte is alleen te bereiken via een trap.

Bowling

Gezelligheid op onze Bowling

In een unieke Mexicaanse maar toch moderne sfeer kunt u bowlen en dineren. Deze ruimte is vooral geschikt voor meerdere groepen, in overleg kunt u de gehele bowling inclusief bijbehorende zaal afhuren voor uw gezelschap.

Hacienda

Cubaans borrelen in onze Haciënda

Een verwarmde veranda met uitzicht op het Klim & Adventurepark, een sfeervolle zaal en het aangrenzende Virtual Sports Centre maakt deze zaal tot één van de favorieten voor groepen tot 80 personen. Deze ruimte is alleen te bereiken via een trap.

Zaalverhuur

Gastvrijheid in de Zaal

Een beurs, netwerkevent, livemuziek.. Bijna alles is mogelijk in de Zaal waar groepen van 300 personen geen enkel probleem zijn.

Racecafe

Coureurs verzamelen in het Racecafé!

Het moderne ‘Race Café’ is de ideale ruimte voor presentaties, vergaderingen, cursussen, verjaardagen etc..

  • Uitzicht over de hele kartbaan
  • Groot scherm en beamer voor presentaties

Kartplaza reviews

Gewaardeerd door
meer dan 1400+ bezoekers!

Mooie verhalen van bezoekers die je voor gingen!

Sam

Geweldige indoor kartbaan! De karts rijden fijn en het personeel is aardig. Het eten was ook zeker lekker! Er zijn ook andere activiteiten te plannen hier maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

T. Huisman

We hebben hier 2 heats gekart. Hartstikke leuke baan. Genoeg afwisselende bochten en breed genoeg voor mooie inhaal acties. Je ronden tijd wordt elektronisch bijgehouden en is achteraf na te kijken. Het baan personeel is alert en snel met de vlaggen. Een aanrader!

J.M. van der Putten

Leuke locatie voor het personeelsfeest. Mooie kartbaan, gezellig bowlen met z’n allen, lasergamen is ook een optie en gezellig eten en drinken. Voor elk wat wils.
0
    0
    Jouw offerte
    Uw offerte is leeg